ANNEBERG • CAFE & RESTAURANT
ANNEBJERG STRÆDE 2 • 4500 NYKØBING SJ • ANNEBERG@EMAIL.DK
5991 3517

Webmaster:
Erik Hansen
© 2007-2017.
eha@paradis.dk

Opdateret
23. august 2017


Anneberg . Café & Restaurant

ligger et par kilometer syd for Nykøbing Sjælland på en bakketop med en enestående udsigt over Isefjorden. Huset, vi holder til i, er en markant bygning, som ejes af Hempel Kulturfond og som på første sal rummer Hempel Glasmuseum.
Bygningen stammer fra 1965, og der er blevet drevet restaurant i lokalerne i stue-etagen siden begyndelsen af halvfjerdserne. Siden 1993 har restauranten været forpagtet af restauratør Jasper Alring, som har udviklet Anneberg . Café & Restaurant til et af Odsherreds bedste madsteder.
Restauranten er både en sæsonrestaurant og åben hele året. I perioden maj-oktober er der åbent hver dag undtagen mandag (lige som Hempel Glasmuseum), fra oktober-maj har vi kun åbent for selskaber i huset og mad ud af huset, bortset fra et par weekender op til jul.
I sæsonen har vi frokost a la carte tirsdag-fredag, og lørdag og søndag laver vi vores gennem mange år berømte ”Det Store Frokostbord”, hvor man kan vælge mellem et stort udvalg af lækre sager inden for fisk, grønt, kød, frugt og ost - ledsaget af vores hjemmebagte brød.
Maden bliver selvfølgelig fremstillet fra friske råvarer, og vi kan lide at der er både smag og farve i det, vi serverer. Inspirationen er primært Middelhavsområdet, men vi er i det hele taget modtagelige for hvad der rør sig.

Om os