ANNEBERG • CAFE & RESTAURANT
ANNEBJERG STRÆDE 2 • 4500 NYKØBING SJ • ANNEBERG@EMAIL.DK
5991 3517

Webmaster:
Erik Hansen
© 2007-2017.
eha@paradis.dk

Opdateret
23. august 2017

FRA HAVET

Dild-dijonmarineret laks
pyntet med lakserogn og

serveret med basilikumdressing og salat 80,-

Røget laks
med krabbe-avocadotårn og Riesling-gele 95,-

Laksecarpaccio
marineret i oliven-citrusolie, serveret med aspargessalat og krydderurtecrème 90,-

Løjrom og blinis
serveret med rødløg og creme fraïche 110,-

Dampet rødtunge
serveret med spinat, urter i julienne og
Vin Blanc-sauce
90,-

Laks og kammusling
omviklet af porre, serveret

med chili-passionsfrugt-sauce 95,-

Jomfruhummere
gratineret med pesto, og serveret med skaldyrsrisotto og muslingecreme 110,-

Fisketallerken
inspireret af årstidens tilbud
110,-

Spyd med fisk og skaldyr
serveret med urter og gylden sauce 110,-

3 slags laks
lun hjemmerøget, ferskrøget og marineret,
hertil salat og krydderurtedressing
90,-

Skaldyrs-fiskelasagna
med urter og hummerbisque  115,-

Rejecocktail
med hjemmerørt Thousand Islands-dressing 75,-

FRA MARK, SKOV OG STALD

Carpaccio
med krydderurtesalat, pinjekerne og Parmesanspåner 90,-

Klassisk Caesar salad
med grillet kyllingespyd 80,-

Koriandergravet oksefilet
i tynde skiver, serveret med gedeost og
Rosa Peber Dressing
85,-

Perlehøneterrine
bagt med Foie Gras. Hertil salat med vindruer og soltørrede tranebær 80,-

Tapastallerken
serveret efter ønske 90,-

Røget vildgåsebryst
med grillet artiskok og bagte blommetomater
samt Cumberlandsauce
85,-

Foie Gras terrine
med Calvados-glacerede æblestykker  og hindbærvinaigrette 110,-
Lun grøntsagstærte
med marineret feta, oliven og tomatsalat 70,-

Porre i aspic
med vagtelæg og rødbede-sellerisalat 70,-

Broccoli-nøddeterrine
med Balsamico-glace og abrikossalat med
ristede hasselnødder
70,-

DEN DYBE TALLERKEN

Skaldyrsbisque
tilsmagt med cognac 85,-

Klar fiskesuppe
med stykker af fisk og brunoise 85,-

Hvidvinsdampede muslinger
med hvidløg og safran 80,-

Vildtconsommé
med farseret pandekage 75,-

Minestronesuppe
med hvide og røde bønner 65,-

Hønsekødsuppe
med tomat og karry 65,-

Tomatsuppe
med croutons og basilikum 65,-

Broccoli-ostesuppe
med hvidløgs-persillebrød 65,-

Thaisuppe
med kylling, grøntsager og citrongræs 70,-


Forretter

Forretter
som pdf-fil
til udskrift