ANNEBERG • CAFE & RESTAURANT
ANNEBJERG STRÆDE 2 • 4500 NYKØBING SJ • ANNEBERG@EMAIL.DK
5991 3517

Webmaster:
Erik Hansen
© 2007-2015.
eha@paradis.dk

Siden ses bedst I en skærm-opløsning på
1024x768 og med
Internet Explorer som web-browser.

Opdateret
29. juni 2016

FRA HAVET

Dild-dijonmarineret laks pyntet med lakserogn og

serveret med basilikumdressing og salat 80,-

Røget laks med krabbe-avocadotårn og

Riesling-gele 95,-

Laksecarpaccio marineret i oliven-citrusolie,
serveret med aspargessalat og krydderurtecrème
90,-

Løjrom og blinis serveret med

rødløg og creme fraïche 110,-

Dampet rødtunge serveret med spinat, urter i julienne og Vin Blanc-sauce 90,-

Laks og kammusling omviklet af porre, serveret

med chili-passionsfrugt-sauce 95,-

Jomfruhummere gratineret med pesto, og serveret med skaldyrsrisotto og muslingecreme 110,-

Fisketallerken, inspireret af årstidens tilbud 110,-

Spyd med fisk og skaldyr serveret med urter

og gylden sauce 110,-

3 slags laks lun hjemmerøget, ferskrøget og marineret,
hertil salat og krydderurtedressing
90,-

Skaldyrs-fiskelasagna med urter og
hummerbisque  
115,-

Rejecocktail med hjemmerørt Thousand Islands-dressing 75,-

FRA MARK, SKOV OG STALD

Carpaccio med krydderurtesalat, pinjekerne og Parmesanspåner 90,-

Klassisk Caesar salad med grillet kyllingespyd 80,-

Koriandergravet oksefilet i tynde skiver, serveret med gedeost og Rosa Peber Dressing 85,-

Perlehøneterrine bagt med Foie Gras. Hertil salat med vindruer og soltørrede tranebær 80,-

Tapastallerken serveret efter ønske 90,-

Røget vildgåsebryst med grillet artiskok og bagte blommetomater samt Cumberlandsauce 85,-

Foie Gras terrine med Calvados-glacerede æblestykker  og hindbærvinaigrette 110,-
Lun grøntsagstærte med marineret feta, oliven

og tomatsalat 70,-

Porre i aspic med vagtelæg og

rødbede-sellerisalat 70,-

Broccoli-nøddeterrine med Balsamico-glace og abrikossalat med ristede hasselnødder 70,-

DEN DYBE TALLERKEN

Skaldyrsbisque tilsmagt med cognac 85,-

Klar fiskesuppe med stykker af fisk og brunoise 85,-

Hvidvinsdampede muslinger med hvidløg
og safran
80,-

Vildtconsommé med farseret pandekage 75,-

Minestronesuppe med hvide og røde bønner 65,-

Hønsekødsuppe med tomat og karry 65,-

Tomatsuppe med croutons og basilikum 65,-

Broccoli-ostesuppe med hvidløgs-persillebrød 65,-

Thaisuppe med kylling, grøntsager og citrongræs 70,-


Forretter


Forretter
som pdf-fil
til udskrift