ANNEBERG • CAFE & RESTAURANT
ANNEBJERG STRÆDE 2 • 4500 NYKØBING SJ • ANNEBERG@EMAIL.DK
5991 3517

Webmaster:
Erik Hansen
© 2007-2017.
eha@paradis.dk

Opdateret
23. august 2017

Hermed har vi fornøjelsen at præsentere Dem for vores selskabsmenukort. Alle forslag er tænkt som en inspirationskilde til Deres arrangement og som en oversigt over, hvad det vil koste. Kortet er opdelt i forskellige dele, som De kan se i spalten til højre. Klik på en af dem, og De finder vores forslag til Deres arrangement for det pågældende emne.
Har De andre ønsker end vore forslag, finder vi naturligvis også ud af det. Vi har specielt kort med
Menuforslag, Buffeter og Eksotiske buffeter.

Vi arrangerer alt fra barnedåb, konfirmationer, bryllupper, runde og skæve fødselsdage, firmafester, skovture og forlovelser til dinér transportable. Vi har plads til selskaber fra 12-150 couverter i vores restaurant.

Hvis De ønsker at få leveret maden ud af huset, klarer vi fra 12-1000 couverter. Bestiller De mindst 50 couverter, tager vores kok med ud og anretter menuen uden beregning.

Vi sørger gerne for borde, stole, duge, service, telte o.a., men vil gerne have besked om det så tidligt som det er muligt. Maden leveres på engangsfade, medmindre andet aftales.

Vi leverer også med fornøjelse uden for Odsherred-området.

Ved selskaber ud af huset gælder:

Med hensyn til det kontante: Betaling er netto kontant, dvs på dankort, med check eller i kontanter. Vi håber at vores tilbud vil friste Dem og glæder os til at hjælpe Dem.


DE SPARER
Ved at holde Deres selskab hos os, sparer De leje af lokaler, borde, stole, bestik, tallerkener, glas, duge, indkøb, madlavning, anretning, servering, opvask, oprydning...


Jasper Alring & Co


Menukort til selskaber