ANNEBERG • CAFE & RESTAURANT
ANNEBJERG STRÆDE 2 • 4500 NYKØBING SJ • ANNEBERG@EMAIL.DK
5991 3517

Webmaster:
Erik Hansen
© 2007-2015.
eha@paradis.dk

Siden ses bedst I en skærm-opløsning på
1024x768 og med
Internet Explorer som web-browser.

Opdateret
29. juni 2016

Vi har opbygget vort buffetkort således,
at I selv kan sammensætte Jeres buffet
ved at vælge et antal retter blandt dem,
der er anført nedenfor -
i grupperne 1-4 - samt 1 sauce.
Vi håber I finder noget I kan lide.


PRISER

2 retter fra hver gruppe 210,-
3 retter fra hver gruppe 265,-
4 retter fra hver gruppe 315,-
(Minimum 20 kuverter)

Fade og skåle bedes leveret tilbage dagen efter
i afskyllet tilstand - medmindre andet aftales


FISK (gruppe 1)

Skaldyrssalat
med krebsehaler og rejer,
vendt med Iceberg og Conchiglie-pasta
Sommerruller
Tigerrejer og grønt rullet i rispapir
Avocado
med rejemousse
Hvidvinsdampede muslinger
med urter og hvidløg
Røget sværdfisk
med torskerognsmousse og aspargessalat
Ovnbagt hellefisk
med rygeostcrème og purløg
Rødtungeroulade
med krydderurtedressing
Dild-Dijon-marineret laks
med basilikumdressing
Hjemmerøget laks
a la Nicoise
Fisketerrine
af tre slags fisk, bagt i Noritang
Laksecigar
med spicy tomatsalsa
Tortilla wrap
rullet med friskost og røget laks

GRØNT OG KOLDT (gruppe 2)

Spinat-ricotta-tærte
med rørt hytteost
Serranoskinke
med artiskok-bønne-salat
Porre-bacon tærte
Svampepaté
med ris og nødder
Couscous-salat
tilsmagt med abrikos og løvstikke
Blandet salat

med feta, agurk, tomat,

oliven og spirer

Rucola-Icebergsalat
med soltørrede tomater, parmesan og pinjekerner
Tomatsalat
med oliven, feta og rødløg
Coleslaw-salat
efter amerikansk forbillede
Agurk- eller Rødbede-æble tzatziki
med dolmades
Crudités
Marinerede friske grøntsager
Kartoffelsalat
marineret eller traditionel
2 slags gulerødder og rødbede
med citron og sesamolie


KØD (gruppe 3)

Helstegt oksefilet
med krølfedt
Kalveculotte
stegt med Provencekrydderier
Kyllingespyd
med sur-sød sauce
Lammekølle
med hvidløg, citron og persille
Barbecue-marineret landskinke
med Dijonsennep
Porchetta
langtidsbagt svinekød med sprød svær
Dyrekølle
med kompot af bær


DET VARME TILBEHØR (gruppe 4)

½ bagt kartoffel
med krydderkartoffelmos
Pommes a la creme
Flødekartofler
Moussaka
Græsk grøntsagsgratin
Sauté af grøntsager
Hvad sæsonen byder på
Ratatouille
Provencalsk grøntsagsret
Grøntsager
indbagt i filodej
Råstegte kartofler
med Gremolata
Bagte rodfrugter
efter sæson
Rødbede, gulerod og rødløg
Langtidsbagt med Balsamico og honning


+ VÆLG EN
af følgende saucer

Bearnaisesauce
Rødvinssauce
Provencesauce

med oliven, svampe og tomat
Krydderurtesmør

OST ELLER DESSERT
kan bestilles for en beskeden merpris

Ostefad
med 3 slags ost og tilbehør 60,-
Hindbærtærte
med creme fraiche 45,-
Nøddemazarin
med salat af frisk frugt og is 60,-


CARVERY BUFFET


Vælg fra de foranstående muligheder

3 slags kød

3 slags grønt

3 slags tilbehør
1 slags sauce

200,- kr



Mad ud af huset  • Vælg selv

Buffetkort
som pdf-fil
til udskrift