ANNEBERG • CAFE & RESTAURANT
ANNEBJERG STRÆDE 2 • 4500 NYKØBING SJ • ANNEBERG@EMAIL.DK
5991 3517

Webmaster:
Erik Hansen
© 2007-2017.
eha@paradis.dk

Opdateret
23. august 2017

ANNEBERGS
LIDT-MEN-GODT BUFFET
(Minimum 10 couverter)

Fiskesymfoni
varmrøget laks og ovnbagt hellefisk pyntet med krebsehaler
Husets salat
med soltørrede tranebær, feta og græskarkerner
Svampepaté
med ris og nødder
Kalveculotte
med sauterede grøntsager, ristede kartofler
og Gremolata Provencesauce
2 slags ost
med tilbehør
Vores gode brød og smør

Pris pr couvert
200,- kr


ANNEBERGS TRADITIONELLE
DANSKE BUFFET
(Minimum 20 couverter)

Hvid marineret sild og karrysild
med æg, løg, kapers og dild
Fiskefilet
med remoulade og citron
Gravad laks
med sennepsdressing
Æg og Rejer
med mayonnaise
Laksefrikadeller
med stuvet spinat
Hønsesalat
med bacon og svampe
Roastbeef
med pickles og peberrod
Mørbradbøf
med bløde løg
Ribbenssteg
med rødkål og surt
2 slags ost
med druer og radiser
Pris pr couvert
200- kr


ANNEBERG
GRAND BUFFET
(Minimum 25 couverter)

Marineret laks
med krydderurtedresssing
Havtaskekæber
i Salsa Verde
Hvidvinsdampede muslinger
med urter og hvidløg
Jomfruhummere
gratineret med pesto
Porre-broccoli-tærte
med fetaost
Crudités
Marinerede friske grøntsager
Andelevermousse
med portvinssky
Serranoskinke
med artiskok-bønne-salat
Stegt dyrekølle
med kompot af bær
Rosastegt kalvefilet
med sauté af grøntsager og kartofler
Ostefad
med tilbehør og oliventapenade
Marcipan-solbær mazarin
med vanillecrème

Pris pr couvert
300,- kr


MIDDELHAVS-BUFFET
(Minimum 30 personer)


Skaldyrsrisotto
med soltørrede tomater og svampe

Bacalao peperonata
klipfisk med fyldig sauce

Salsa
med blæksprutte og havtaskekæber

Røget sværdfisk
Tzatziki
med Dolmades, vinblade med risfyld

Indbagt spinat-ricottatærte
med sprød salat

Spansk serranoskinke
med melon og parmesanspåner

Vitello tonnato
tynde skiver kogt kalvekød med tunfiske-kaperssauce

Rhone-færgemandens ragout
marineret oksekød i pragtfuldt krydret sauce

Pollo Chilindrón
kylling braiseret med piment og oliven

Kebab-spyd
med 3 slags kød, serveret med ratatouille

Couscous
med abrikos og løvstikke

Falaffel
mellemøstlige kikærte-frikadeller med chili

2 udvalgte oste
med oliven-tapenade

Letfrossen Tirami su
klassisk italiensk dessert


Pris pr. Couvert: 325,- kr.


Mad ud af huset  •  Vore forslag

Buffetkort
som  pdf-fil
til udskrift